Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم قائدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پس از اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین با هدف کنترل و پایش نرخ کالاهای اساسی و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل برای شهروندان، جلسه‌های تنظیم بازار استان تشکیل و گشت‌­های بازرسی و نظارت به طور مستمر از واحدهای صنفی و تولیدی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در ۱۰ روز گذشته پنج جلسه تنظیم بازار با حضور دستگاه‌­های اجرایی مرتبط ، نظارتی و نمایندگان اصناف برگزار شد تا با استفاده از ظرفیت‌­های موجود و مطابق با سیاست‌های دولت، از هرگونه بهره‌­برداری سوء جلوگیری شود که در این نشست‌ها همه اعضای ستاد تنظیم بازار استان همدلانه و یکپارچه پای‌­کار آمده‌­اند تا استان از این مرحله حساس بدون مشکل عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائدی اظهار داشت: درهمین ارتباط تاکنون ۲ هزار بازرسی میدانی توسط تیم‌­های مشترک دستگاه‌های نظارتی اعم از صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف انجام شده و ۱۸۰ مورد تشکیل پرونده صورت گرفته‌است که که سیر قانونی خود را طی می‌­کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر افزود: در شرایط کنونی نقش مردم در کنترل قیمت‌­ها و ایجاد آرامش در بازار کلیدی است در این ارتباط هرگونه تخلف در زمینه گرانفروشی را باید به شماره ۱۲۴ اداره‌­کل صنعت، معدن و تجارت و شماره ۱۳۵ اداره کل تعزیرات حکومتی گزارش کنند تا دستگاه‌های مسئول رسیدگی لازم را داشته باشند.

وی یادآور شد: تاکنون  ۵۰۰ مورد گزارش مردمی در سامانه ۱۲۴ استان ثبت شده که موارد در دست پیگیری است.

قائدی بیان کرد: هرچند سهمیه‌بندی بنزین در برخی بخش­‌ها می­‌تواند مشکلاتی ایجاد کند ولی با پایش دقیق وضعیت بازار و بخش­‌های خدماتی متکی به بنزین تلاش می‌شود این مشکلات برطرف شود.

برچسب‌ها بوشهر تنظیم بازار بنزین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر تنظیم بازار بنزین بوشهر تنظیم بازار بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۲۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ تهران در خصوص مصوبات، تصمیم‌گیری ها و نتایج حضور رئیس و برخی اعضای هیأت دولت در منطقه ۱۸ پایتخت، اظهار کرد: شروع حضور رئیس‌جمهور در منطقه با بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد بود که ایشان در خصوص توسعه بیمارستان، دستورات لازم را صادر کرد.

وی با بیان اینکه با حضور وزیر کشور، استاندار و فرماندار تهران از مجموعه ۳۰۰ هکتاری شن چاله‌های منطقه ۱۸ بازدید شد، افزود: از آنجایی که ما یک سری توافقات با مالکین شن چاله‌ها داشتیم و روند آن در کمیسیون ماده ۵ در حال طی شدن است، طرحی که مدنظر شهرداری برای شن چاله‌ها است را برای وزیر کشور تشریح کردیم تا مقدمات تسریع آن فراهم شود.

خسروی ادامه داد: شن چاله‌ها هم مشکلات زیست محیطی دارند و هم مشکل ایمنی، یعنی مشکل ریزگردها را در زمان وزش باد دارند و از آنجایی که در مجاورت رودخانه کن واقع شده‌اند می‌توانند در زمان سیلاب خطر آفرین باشند. می‌توان با اجرای طرح مناسب این مشکلات را حل کرد و از فرصتی که برای شهر تهران ایجاد می‌کند، استفاده کرد.

شهردار منطقه ۱۸ اضافه کرد: توافقات خوبی در این دو سال در خصوص شن چاله‌ها انجام شده و مراحل کار کمیسیون ماده پنج آن در حال انجام است تا در این پروژه فرصت گردشگری برای شهر تهران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه بازار آهن شادآباد دیگر نقطه‌ای بود که وزیر کشور به صورت میدانی از آن بازدید کرد، بیان کرد: جزو دستور کارها این بود که بتوانیم نسبت به ساماندهی مناسب بازار آهن با کمک استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران و مساعدت قوه قضائیه در کوتاه مدت اقدام کنیم و بعد از آن در فاز دوم فرآیند انتقال بازار را داشته باشیم.

خسروی عنوان کرد: همچنین بازدیدی از فاز دوم پروژه شهید بروجردی داشتیم که وزیر کشور در این بازدید نسبت به تسریع رفع معارضین تاسیساتی پروژه نکات لازم را تاکید کرد تا بتوانیم امسال این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

شهردار منطقه ۱۸ با اشاره به بازدید وزیر کشور از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) گفت: این پروژه در دو منطقه ۱۷ و۱۸ واقع شده که قریب به ۹ کیلومتر است که حدود ۶ کیلومتر آن در منطقه ۱۸ قرار دارد. از وزیر کشور در خواست کردیم که صحبت‌هایی با مجموعه مرتبط در دولت و وزیر راه و شهرسازی داشته باشد تا با همراهی و کمک آنها این پروژه را زودتر به نتیجه برسانیم.

وی در پایان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هکتار از مساحت منطقه ۱۸ در بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور، وزرا و شهردار تهران بحث بافت فرسوده دو منطقه ۱۷ و ۱۸ نیز مطرح و قرار شد بررسی‌هایی در خصوص ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده انجام و روند نوسازی آن تسریع شود.

کد خبر 6089895

دیگر خبرها

  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • رژه قایق‌ها در خلیج فارس
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • قایق هایی از جنس ملودی (عکس)