Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@14:43:47 GMT

جزییات تخصیص سهمیه سوخت به آژانس‌های تلفنی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۹۳۹۳

جزییات تخصیص سهمیه سوخت به آژانس‌های تلفنی

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور آخرین جزییات تخصیص سهمیه به آژانس های تاکسی تلفنی بر اساس پیمایش را تشریح کرد.

به گزارش ایمنا، و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تاکسیرانی‌های شهری کشور، مرتضی ضامنی با اشاره به تخصیص سوخت به آژانس‌های تاکسی تلفنی بر اساس پیمایش اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تخصیص سوخت به ناوگان عمومی، کلیه ناوگانی که مشمول دریافت سهمیه هستند حتماً باید به سامانه ثبت پیمایش مجهز باشند و آژانس‌های تاکسی تلفنی نیز از این موضوع مستثنی نیستند؛ اما چون زیرساخت لازم در این آژانس‌ها نبود در چند نوبت مقرر شد که پیمایش اتفاق بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آخرین مرحله مقرر شد از ۲۰ مردادماه سال جاری پیمایش این دسته از ناوگان عمومی ثبت شود و تخصیص سهمیه سوخت متناسب با پیمایشی که انجام می‌شود داده شود، ولی اینکه اجرایی می‌شود یا خیر؟ موضوعی است که منتظریم تصمیم نهایی کارگروه اعلام شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور عنوان کرد: قطعاً اگر نهایی شود و تمدیدی در نظر گرفته نشود پیمایش از تاریخ ۲۰ مردادماه محاسبه خواهد شد و تخصیص سوخت برای ماه بعدی بر این مبنا خواهد بود؛ لذا تابع مصوبات کارگروه هستیم که اگر این تاریخ تمدید نشود ۲۰ مردادماه تاریخ مبنا در نظر گرفته می‌شود.

ضامنی ادامه داد: بی تردید آژانس‌هایی سهمیه می‌گیرند که پیمایش دارند. از طرفی هم عامل تشویقی در کارگروه به تصویب رسیده است که گفته شده آن دسته از آژانس‌هایی که پیمایش آنها به ثبت برسد تا سقف ۳۰۰ لیتر متناسب با پیمایشی که انجام می‌دهند می‌توانند از سهمیه برخوردار شوند.

وی درباره بهره گیری از سامانه‌های ثبت پیمایش و آماده سازی آنها، گفت: در شهرهای مختلف سامانه‌های مختلفی وجود دارد که پیمایش را انجام می‌دهند. دفاتر آژانس‌ها مجهز شده اند و بخشی از آنها زیر نظر اصناف کار می‌کنند که همکاران در وزارت صمت سامانه مدنظر خود را فعال می‌کنند و بخشی در حوزه شهرداری‌ها هستند که برخی شهرها سامانه‌هایی دارند که می‌توانند با آنها پیمایش را احصا کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور افزود: پیشرفت پروژه در ناوگان زیرمجموعه شهرداری‌ها خوب بوده و این بخش آمادگی دارند که پیمایش را احصا کرده و اعلام کنند؛ اما در مورد آژانس‌های زیرمجموعه اصناف خود اتاق اصناف باید پیشرفت کار را اعلام کند. با توجه به اینکه عمده دفاتر آژانس‌ها زیرمجموعه اصناف هستند، باید پیشرفت پروژه توسط اتاق اصناف اعلام شود تنها یک چهارم آژانس‌ها زیر مجموعه شهرداری‌ها هستند و مابقی زیرمجموعه اصناف در حوزه شهرداری‌ها پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند.

ضامنی درباره روند تکمیل پروژه پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی‌ها نیز گفت: پرداخت الکترونیک به واسطه شیوع بیماری کووید ۱۹ سرعت و شتاب زیادی نسبت به گذشته در کشور گرفت به شکلی که در بسیاری شهرها تجهیز خودروها به این سامانه‌ها و حتی استفاده شهروندان از آنها افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است در حقیقت استقبال شهروندان باعث شد شهرداری‌ها پرداخت از طریق QR کد را در تاکسی‌ها نصب کردند و پیشرفت و گسترش خوبی داشته است.

کد خبر 438905

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان شهرداری شهر تاکسیرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تاکسیرانی های شهری کشور شهرداری ها سامانه ها آژانس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد

لازارینی گفت: از کشور‌های عضو سازمان ملل می‌خواهم با این فشار‌ها مقابله کنند، زیرا هدف واقعی از انحلال آژانس، اهداف سیاسی است که ممکن است در آینده بر سر تلاش‌ها برای حل مساله فلسطین و برپایی کشور مستقل فلسطینی مانع ایجاد کند.

رئیس آژانس آنروا افزود: هدف اصلی در این زمینه، عدم ثبت فلسطینی‌ها به عنوان آواره است که نماینده اسرائیل در نشست شورای امنیت سازمان ملل، هفته گذشته به صراحت به این موضوع اشاره کرد و گفت که وجود آنروا باعث ادامه دار شدن مساله آوارگان خواهد شد. اما مسئله اصلی، فقدان راه حل سیاسی است که باعث می‌شود فلسطینی‌ها مدت طولانی تری به عنوان آواره باقی بمانند.

لازارینی تصریح کرد که از درخواست رسمی رژیم صهیونیستی اطلاعی ندارد، اما اطمینان دارد که این رژیم فراخوان‌هایی را برای این موضوع و مذاکراتی را درباره تشکیلاتی جایگزین آنروا انجام داده است.

رئیس آژانس امدادرسان آنروا خاطرنشان کرد: نمی‌توان در شرایط کنونی، ساختار دیگری را جایگزین آنروا کرد، زیرا هیچ تشکیلات دیگری وجود ندارد که مسئولیت‌های آژانس آنروا را بپذیرد و مانند آن، امکان دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و آموزشی را فراهم سازد. فقط یک دولت یا حاکمیت دارای حقوق کامل از عهده این مسئولیت برمی آید.

وی در پایان تاکید کرد: تنها طرفی که می‌تواند این مسئولیت‌ها را انجام دهد، کشور مستقل فلسطین در آینده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید
  • خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده