Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:17:26 GMT

کاهش عاطفه ها یکی از علل تاخت و تاز کرونا

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۳۵۹۱

ایسنا/همدان این روزها ایجاد محدودیت بر اثر شیوع کروناویروس مهمترین مقوله ای است که همه اقشار، خیابان های شهرها، ادارات و در کل همه مردم دنیا را به خود مشغول کرده و می توان گفت ویروس کووید ۱۹ به مدیر توانمندی تبدیل شده که آشفته سازی جامعه امروزی را در برنامه کاری خود گنجانده است.

در این روزهایی که همه مردم دنیا زندگی خود را در قالب رعایت پروتکل های بهداشتی اطرافیان و چگونگی عملکرد کرونا برنامه ریزی می کنند، مراجعه به وجدان، موضوع مهمی است که همه ما باید به آن بپردازیم و به خود بقبولانیم که برای قطع زنجیره ویروس باید در کنار هم باشیم نه اینکه برای رسیدن به خواسته هایمان در مقابل همنوعانم قرار بگیریم و مشکلاتی از قبیل بیماری و به تبع آن اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برای اطرافیان ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت نگارش این متن مشاهده عملکرد یکی از متصدیان بانک های شهرستان کبودراهنگ بود به طوریکه صبح امروز یکی از همشهریان طی تماس تلفنی از برخورد خشونت آمیز متصدی بانک گلایه داشت. پس از اتمام تماس، تصمیم گرفتم موضوع را از نزدیک مشاهده و پیگیری کنم. وارد بانک که شدم جمعیت کثیری داخل بانک بودند آن هم بدون رعایت فاصله اجتماعی، به باجه ها که مراجعه کردم متوجه این موضوع شدم که فرد ذکر شده، مسئول تماس تلفنی و وصول مطالبات بانکی است.

او در صحبت های تلفنی اش با فردی که امروز سررسید پرداخت قسط بانکیش بود، با لحنی تهدیدآمیز می گفت فقط تا امروز ظهر مهلت پرداخت اقساط داری در غیر این صورت برایت اخطار صادر خواهد شد! موضوع مهمتر این بود که یکی از  مراجعان بانک با دیدن صحنه برخورد نامناسب متصدی بانک با مردم از مدیریت بانک تقاضا داشت تا اتمام وضعیت قرمز شیوع کرونا در شهرستان کبودراهنگ به افرادی که وام دریافت کرده اند و باید قسط پرداخت کنند، مهلت بدهند تا ترددها کاهش یابد، باشد که با قطع  زنجیره ویروس کرونا مشکلات مردم کاهش پیدا کند اما مدیر بانک در جواب گفت همه ما تلاش می کنیم کار مردم را انجام دهیم و اگر همین کاری که شما درخواست دارید را کنار بگذاریم باید بانک را تعطیل کنیم.

این موضوع در حالی اتفاق افتاد که شهرستان کبودراهنگ در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و فرماندار شهرستان دستور محدویت تردد و کاهش حضور کارمندان در ادارات همچنین تردد مردم در سطح شهر را داده است و سوال اینجاست، وقتی فرد فرد جامعه به فکر وضعیت اقتصادی خود باشند و لحظه ای از کسب و کار و سود خود کوتا نیایند چگونه می توان انتظار داشت ویروس از جامعه رخت بربندد؟

امروز موضوع قابل توجه دیگری هم در سطح شهر مشاهده کردم و آن درگیری لفظی مردم با رانندگان ناوگان عمومی و تاکسی ها در داخل شهر بود. از افرادی که در ایستگاه تاکسی منتظر بودند موضوع را جویا شدم، علت مشاجره لفظی افزایش کرایه ها از ۸۰۰۰ و ۱۰ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان از سوی رانندگان تاکسی بود. همان لحظه تماس تلفنی با مدیرعامل شرکت مسافربری عمومی برون شهری برقرار کردم. 

ابراهیم مسلم خانی اینگونه پاسخ داد: به اطلاع عموم‌ مردم شهرستان‌ کبودراهنگ می رسانم این شرکت تحت هیچ شرایطی افزایش کرایه به همدان و بالعکس را نداشته و نخواهد داشت.

وی ادامه داد: تعدادی از تاکسی های داخل شهری هستند که مسافر ندارند و در خط کبودراهنگ اقدام به مسافرکشی کرده و از مسافران کرایه اضافه دریافت می کنند و به اسم ما تمام می شود.

مسلم‌خانی مطرح کرد: مسافران باید حروف «ع» و «ت» در پلاک تاکسی مورد توجهشان‌ باشد تا شایعه پراکنی صورت نگیرد و هر راننده ای اقدام به دریافت کرایه اضافه کند، با او برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

وی خطاب به همشهریان کبودراهنگی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف افزایش قیمت ضمن یادداشت پلاک‌ تاکسی، به مدیرعامل شرکت مسافربری عمومی شهرستان اطلاع دهند.

در اینجا موضوع مهمی که توجهم را به خود جلب کرد این واقعیت بود که قسمتی از مشکلات موجود در جامعه ناشی از ناآگاهی برخی از مردم از قوانین و سوءاستفاده برخی از سادگی مردم است در حالکیه این رفتارها شایسته مردم این مرز و بوم نیست. امید است همه ما در انجام وظایف محول به قول معروف "وجدان خود را قاضی کنیم".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس همه باهم علیه کرونا بانک حمل و نقل حمل و نقل عمومی تاکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی

روابط عمومی بانک مرکزی با تشریح اقدامات این بانک برای کنترل نقدینگی، از کاهش قدرت خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز خبر داد.

به گزارش مشرق، روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به برخی ادعاها درباره مدیریت نقدینگی اعلام کرد: روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای به وجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، ‎متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل ‎خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، ‎بانک مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (به ویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دی ماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.

دیگر خبرها

  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی